Skip to content

Mina tjänster

Jag är expert på att utveckla allt från webbplatser med e-handel till intranät som skapar affärsnytta med mätbara resultat. Jag kan erbjuda helhetslösningar för allt inom webb, marknadsföring, analyser, sökoptimering, leads och konvertering. Läs mer här

Webbstrategi

Att orientera utan karta och kompass gör att man lätt springer vilse i skogen. Jag hjälper er att ta fram en bra digital strategi inom webb, sociala medier och annonsering och hjälper er att nå ut till en så bred publik som möjligt.

Sökoptimering

Sökoptimering är en av grundstenarna i en bra webbplats. Hittas du inte så blir det svårt att nå din målgrupp. Jag jobbar långsiktigt med mina kunder för att nå bästa möjliga resultat på så sätt att du betalar bara när jag lyckas.

Webbutveckling

Jag jobbar med världens mest använda publicerings­verktyg WordPress men kan även jobba med andra publicerings­verktyg som Squarespace, Wix, Hemsida24, Heymo etc.

E-handel

Jag kan hjälpa er med försäljning av produkter eller tjänster online. Med WooCommerce eller Shopify kan du även ha vanliga betalnings­metoder som Klarna, Paypal och Stripe.

Hosting & Drift

Jag inriktar mig på att underhålla din hemsida med stor fokus på säkerhet och tillgänglighet. Tack vare samarbete med aktörer inom hosting kan jag också erbjuda kraftiga rabatter på webbhotell.

Google Ads

Jag ser till att du syns för kunder när de söker efter ditt företag på Google Sök och i Google Maps. Du betalar bara när någon faktiskt klickar för att besöka din webbplats eller ringer till ditt företag.

Sociala medier

Idag är det viktigare än någonsin för ett företag att ha en närvaro och marknadsföra sig på sociala medier som Facebook, Twitter, LinkedIn och Instagram. Jag tar er dit.

Grafisk formgivning

Grafisk design är något som alltid legat mig varmt om hjärtat. Genom åren har jag tagit fram allt ifrån logotyper och visitkort till foldrar och bildekor.

Tryckeri och print

Jag hjälper er att ta fram stort som smått och självklart från ax till limpa. Från designidé till färdigt tryck. Jag designar era trycksaker så att de speglar er grafiska profil och lyfter ert budskap och er kommunikation.