Google Partner

Google Partner är ett certifikat och kvalitetsstämpel som Google själva utfärdar för att säkerhetsställa en bra kvalitet- och kunskapsnivå hos webbyråer som arbetar med Adwords. Det är inte vem som helst som kan bli partner. Man måste klara av löpande kunskapsprov om Adwords och onlinemarknadsföring samt ha en kundstock av betydande storlek.

När jag arbetar med Adwords har jag alltid utgångspunkten i ert företag och era behov. Jag tummar aldrig på kvalitén och håller alltid vad jag lovar. Jag hjälper er hela vägen från skapandet av unika annonser, optimeringen av hemsidan och kontinuerliga kontroller för att se till att ert företag presterar maximalt. Min expertis gör att ni ökar er försäljning och trafik till er hemsida.

Målet med Adwords-annonsering, och alla annan marknadsföring, är att ni ska få ordentlig avkastning på er investerade marknadsföringsbudget. Det som gör digital marknadsföring, därbland Adwords, så bra, är att allt är mätbart och kan göras i kontrollerade former. Vi bestämmer tillsammans budget så att den ligger på en nivå som genererar vinst åt ert företag.

Kontakta mig om ni är intresserade av Google Adwords och onlineannonsering.

Jag kan också hjälpa er med följande...

Sökoptimering

Jag har mångårig erfarenhet av att arbeta med sökord och sökmotoroptimering för stora och små företag. Jag jobbar seriöst och långsiktigt, dvs inga tillfälliga insatser utan noggrant planerade åtgärder både on och off page som gör att ni kommer att behålla er höga placering. Innan jag sätter igång med arbetet sätter vi oss ner tillsammans med er och gör en analys av er nuvarande hemsida och bransch. Vi ser även över vilka ord och fraser ni önskar att ranka högt på. Sedan åtgärdar jag det som behöver göras på själva hemsidan, dvs struktur och uppbyggnad och tar sedan fram en långsiktig strategi som gör att ni ligger kvar i topp.

Leads

Det spelar ingen roll vilken typ av företag och verksamhet man driver. Allting handlar om att skaffa nya kunder. Ni kan ha en jättefin och avancerad hemsida men vilken nytta har det om ingen hittar till er sajt?

Jag hjälper företag med att driva relevant organisk trafik till sina hemsidor. Jag jobbar idag med allt från webshoppar till olika tjänsteföretag runtom i Sverige.

Mitt arbete består av allt från byggande av enklare landningssidor till att skapa stora relevanta informationssidor som genererar trafik till företagens huvudsajter.

Innan jag sätter igång med arbetet sätter vi oss ner tillsammans mer er som kund och går igenom alla era behov. Vare sig det handlar om att samla in nya e-postadresser till ett nyhetsbrev, få besökarna att fylla i ett kontaktformulär eller leda besökarna direkt till köp-knappen kan jag hjälpa er. Ring eller hör av er till mig redan idag om ni behöver hjälp med att driva trafik till er hemsida eller om ni vill veta mer om mina andra tjänster.

Letade du efter något som inte står ovanför? Hör av dig så kan jag hjälpa dig hitta rätt.